• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Solidaritat i germanor en el tradicional sopar de Corts d'Honor Infantils

Solidaritat i germanor en el tradicional sopar de Corts d'Honor Infantils

Els fons recaptats durant el sopar d'enguany aniran destinats a l'Associació Proyecto Vivir

Este 20 d'abril les components de la Cort d'Honor Infantil i la Fallera Major Infantil de València de l'any 2012, Rocío Pascual, van organitzar l'actual edició del ja tradicional Sopar Anual solidari de Corts d'Honor Infantils.

Aquest sopar va aconseguir reunir a Falleres Majors Infantils i Corts d'Honor Infantils de València que, tot i els anys de distància entre els seus regnats, disfrutaren de la germanor i la solidaritat en una nit de retrobaments que serveix per a mantindre les relacions que es van forjar en l'any tan meravellós que van compartir cadascuna d'elles com a màximes representants del món faller infantil.

A la reunió van assistir les Falleres Majors de València d'enguany, Marina García i Maria Estela Arlandis, acompanyades de la Cort d'Honor Infantil. María Estela també va formar part de la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil de València de 2011 i es va sentir com a casa en retrobar-se amb les seues companyes.

En aquesta ocasió, el sopar va tindre lloc en el restaurant L'Hípica i l'entitat beneficiada va ser la Fundació Proyecto Vivir, una organització que lluita per ajudar a dones valentes i les seues famílies en moments de vulnerabilitat i incertesa, buscant el seu desenvolupament a través dels principis d'igualtat i justícia social. 

Fotografies: Fotofilmax JCF

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte